OSTiDM Tropicana Cup Kontakt

Zestaw lunchowy konferencyjny


Skomponuj swój zestaw lunchowy-- ( dania serwowane indywidualnie)

Zapraszamy do rezerwacji ! Chętnie udzielimy dodatkowych informacji:
Edyta Łukaszewska, tel. 887 87 87 50, 887-87-87-55
e-mail: restauracja@eranova.pl




Zupa 6,00 netto
( 200ml – jedna do wyboru)

• Rosół królewski
• Krem z cukinii z szynką parmeńską
• Krem pomidorowy z grzankami ziołowymi
• Żurek chrzanowy z jajkiem i kiełbasą
• Forszmak lubelski
• Krem z dyni z prażonymi pestkami słonecznika

Danie główne 19,00 netto
(cała porcja 400gr – jedne do wyboru)

• Polędwiczka wieprzowa marynowana w trawie żubrowej z sosem z zielonego pieprzu
• Grillowana pierś kurczaka podana z sosem orzechowym z suszonymi pomidorami
• Cordon Bleu ( z szynką i żółtym serem)
• Dorsz w panierce z pestkami słonecznika

Dodatki
( dwa dodatki do wyboru)

• Puree ziemniaczane
• Ryż z warzywami
• Zapiekanka ziemniaczana w boczku
• Ziemniaki noisette

• Mieszanka świeżych warzyw w sosie winegret
• Biała kapusta z marchewką z pestkami słonecznika polana sosem winegret
• Grillowane warzywa
• Buraczki glazurowane z kremem balsamicznym i wiśniami
• Warzywa na parze
Napoje: woda, soki owocowe 0,5l/ os.

Deser 7,00zł netto
( jeden do wyboru)
• Mus waniliowo- czekoladowy na kruchym cieście
• Panna cotta z sosem malinowym
• Szarlotka na ciepło z gałką lodów waniliowych
• Rolada lodowa z owocami i bitą śmietaną


Forma bufetu szwedzkiego- 35,00zł/os. netto
( przy minimum 30 osobach)
Zupa 200ml/ na osobę ( dwa do wyboru)
- gulaszowa
- żur na kiełbasie z jajkiem
- pikantna zupa z kurczakiem
- rosół domowy z makaronem
- grochowa
- kapuśniak
- fasolowa
- ogórkowa
- pomidorowa

Danie główne do wyboru 300g/ na osobę ( dwa do wyboru)
- kotlet mielony
- kotlet schabowy
- sznycel drobiowy w panierce
- gulasz wieprzowy
- ryba w panierce
- potrawka z kurczaka
- sztuka mięsa w sosie własnym
- pulpety w sosie koperkowym
- gołąbki
- naleśnik z warzywami zapiekany pod beszamelem

Dodatki 200g/ na osobę ( dwa do wyboru)
- ziemniaki z wody
- ziemniaki opiekane
- kasza jaglana
- kasza gryczana
- ryż biały

Dodatki warzywne 200g/ na osobę ( do wyboru)

- surówka z białej kapusty
- surówka z czerwonej kapusty
- surówka z pora
- surówka z kiszonej kapusty
- groszek z marchewką na ciepło
- warzywa na parze
- grillowane warzywa

Napoje ( 0,5l/os)
Woda, soki owocowe

Deser 7,00zł netto
( jeden do wyboru)
• Mus waniliowo- czekoladowy na kruchym cieście
• Panna cotta z sosem malinowym
• Szarlotka na ciepło z gałką lodów waniliowych
• Rolada lodowa z owocami i bitą śmietaną


Zapraszamy do rezerwacji ! Chętnie udzielimy dodatkowych informacji:

Edyta Łukaszewska, tel. 887 87 87 50
e-mail: restauracja@eranova.pl